Gagnef Fiske

Sportfiske i Gagnefs kommun

V

intern dröjde länge men när den väl kom blev det rejält och isarna växte sig snabbt tjocka. Vi har från en fantastisk sommar upplevt en riktigt fin september och halva oktober. Senare delen av hösten blev inte lika munter varken fiskemässigt eller vädermässigt. Extrema flöden i alla vatten satte P för det riktigt bra fisket.  Hur som helst så har året gett mycket fiske som helhet och bilderna har strömmat in till sidan. Nytt rekord med över 100st bilder redan och än återstår några dagar med chanser till fint vinterfiske.

Artrikedomen har varit god, vilket gläder oss mycket. De arter som tål att nämnas är abborrar, gäddor, harr, karp, braxen, sutare, stäm, öring, röding, sik, regnbåge.. det visar vilken bredd vi har i Gagnefs kommun. NU hoppas vi på stabilare väder och en vinter som blir kallare än förra året så vi kan bege oss ut på isarna och fiska igen.

Klicka på småbilderna för att visa dom i rätt storlek. (Bilderna öppnas i nytt fönster - ej pop-up).

OBS! Vi tar gärna emot bilder från er fiskare, enda kravet är att de ska vara på fiskar tagna på sportfiskemetoder i Gagnefs kommun.

Klicka på småbilderna för att visa dom i rätt storlek. (Bilderna öppnas i nytt fönster - ej pop-up).

Bilder från Floda-Björbo Fiskevårdsområde

Bilder från Gagnef-Mockfjärd Fiskevårdsområde

 

Ladda upp bilder här

Nu kan ni ladda upp era bilder här direkt på hemsidan, välj det fiskevårdsområde som bilden ska publiceras i (där fisken togs):

Floda-Björbo Fvo

Gagnef-Mockfjärds Fvo

Kontakta oss om ni vill dela med er av era fiskebilder på annat sätt!